torsdag 16 september 2010

Här har det hänt lite!

Har visst varit dålig på att skriva här! Det har hänt en del sedan jag skrev sist...Vi håller på att renovera om hallen igen nu ska den målas och tapetseras, vit och med en fondvägg, jag har målat alla dörrarna och Daniel har målat taket, med lite hjälp av mig. Det kommer att bli jätte fint när vi väl blir klara, ska till stan i helgen och inköpa det som fattas.
Förra fradagen så var jag och
Daniel inne i Kalmar och tatuerade oss, är riktigt nöjd med den fast den är inte klar ännu, med det som är klart är super fint. kommer en blid på den när den är klar.
Dagliga Besök av Malin har det varit denna veckan har nog inte varit en enda dag som vi inte hat träffats, kul med en kaffekompis.
Jobbet det har tagit upp rätt mycket tid för tillfället, jobbar rätt mycket just nu känns det som så man hinner inte träffa så många som man vill.
Så har vi fattat beslutet om att bygga ut köket till våren det känns skönt att få ettt större kök så man kan röra sig i det utan att stöta in i saker å ting.
Nu är det snart dags att köra ungarna till dagis sedan bär det av till emmaboda för inhandling av mer färg, efter det så blr det jobb.
Ha en bra dag, Hejsvejs!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar