onsdag 18 februari 2009

Hej Dagbok!!

Hej Dagbok!!!

Har gått runt flygt på morgonen....skönt

Idag så har det varit fika på Café Emma, vi va ett glatt gäng som satt där, Malin-Maximilian och Melker, Johanna-Theo, Jessica, Therese, Anna-Ebba, super skoj att så många kunde lägga sin byrbara morgonstund på att dricka kaffe och snacka skit... "Morgon stund har guld i mun".
Idag så har vi även varit inne i Växjö, Jag gick och hämtade Liam på dagis så gick vi hem och åt lite mat sedan så kom MosterFrida för att sitta barnvakt skönt att hon alltid ställer upp när hon kan. Sen bar det av för mig och MAx till Tingsryd för att hämta upp Pappa Daniel, sen bara det av till Växjö...Kronobergkliniken, super toppen bra, vi kom in där och får prata med läkaren redan efter 10 min han tittade på Max och sa till oss att han har lite förstorade polyper men eftersom han är så liten så ville han inte operera "Fast han tycker att det är kul" pga att han är så liten dom har en åldersgänstvå år.

Det är ju bra, men om han inte har blivit bättre tills efter sommarne så ska vi kontakt kliniken igen och så får vi se vad som ska göras då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar