fredag 26 juni 2009

En liten sammanfattning!!!

Av denna veckan!

Vad har hänt här hemma då! inte mycket vi har mest njutit av det fina vädret och lekt en hel del. I måndags så va Liam ledig från dagis så vi tog tillfället i ackt och njöt för ulla muggar, myste framför TV:n och kollade på sommarlov 09. Tyckte inte att det va någon höjdare i år, det tyckte inte Liam heller, så vi klädde på oss och gick ut. Väl ute så blåste vi upp poolen och fyllde den mad vatten. Men vattnet va för kallt så banen badade inte :(....


Det händer inte för mycket om dagarna, börjar bli rätt tråkigt att vara hemma nu men snart så hoppas jag på et jobb så jag kan börja jobba igen, det ska bli såååååå skönt.


I tisdags så blev katten av med sina kulor, så han ha fått vara inne ett par dagar men nu är han ute igen. Han sprang ut så som korna gör vi kosläppet.


Måste snart åka och titta på lille Milo också, tid har jag ju alltid men det gäller att trycka in det så det passar.


I onsdags när vi hade ätit middag så går Liam ut och när han kommer ut så säger han citat; "Titta Trädet mamma, titta" Jag tänkte bara att det är nog katten som hadde klättrat upp, men så var inte fallet, Daniel skulle gå ut med soporna men kom in lika fort han bad mig komma och kola på en sak, så jag gjodre det och då är det ett av våra träd på infarten som hade ramlat pga blåsten, så det var bara till att börja såga, så där gick den kvällen.

Idag så har Frida varit här hon hade med sig en hel påse med vattenballonger som hon och Liam fyllde upp och kastade ute på gatan, Liam han skrattade så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar