lördag 26 december 2009

Hur bra blev inte detta!!

Hej hopp!

Julhelgen har varit kanon bra! Vi började morgonen men en trevlig överraskning av tomten, hohoho, Liam gav bort sin napp, och det har gått skit bra..han har frågat om den några gånger men då har vi bara sagt att han gav ju den till tomten och då har det gått bra.
sedan var det dags för frukost inne hos farbror och kusin, gott, gott...efter det så bar det av hemmåt för duschande och packande, julklappar, pyjamas, ja listan är lång men ni vet nog :)

Vi 13 så var det dags att bege sig av in till Emmaboda hem till Svärföräldrarna och äta en massa gott, mmmmmmm, och mycket blev det oxå, sen vid halv fyra var det dags för den skäggiga farbrorn igen och han kom med mååånga PAKET. När tomten hade gått och alla klapparna var öppnade så serverades det kaffe och kakor, och så blir det alltid lite film på det, så mysigt så.

Runt halv sexdraget så var det dags för en liten biltur hem till mina föräldrar, men vilken tur vi hade tomten hade redan varit där med klapparna så det var baratill att dela ut dom och börja leka, hemma hos mamma och pappa så serverades det risallamalta, det är bästa med julen och man räknar bort julbordet som är nummer 1.

Att mina älskade pojkar orkade med denna julen fattar jag inte, Max sov ingenting på hela dagen så vid halv nio slocknade han uppe i mammas säng, medans Liam var vaken fram till halv elva...

Nu är det dags att ladda batterierna inför det nya året... så ha nu 5 riktigt bra dagar av 2009 för snart är det 2010 och då blir det nya tag!

Många kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar