onsdag 18 mars 2009

Mina små älsklingar.

Nu börjar jag bli trött på detta kan det aldrig ta slut!!!???? Idag har det varit topen väder ute och Liam ha velat gå ut men inte fått och hur jobbigt är det inte att sitta och säga att du få sitta och titta ut genom fönstret..."mamma solen skiner, vill gå ut" ha han sagt hela dagen, åhhh...
Hoppas dom är feberfria i morgon så vi kan gå ut på fredag, för det ska visst bli kanooon väder till helgen.
Idag så har Daniel satt upp alla staketpinnar så nu är det bara brädorna som fattas och ska målas sen är det klart... När staketet har kommit upp så ska vi sätta upp ett nät ut mot infarten så inte boysen spirnger ut på gatan i sommar. och så ska det bli ett litet lågt staket vid garaget så dom inte går och ramlar ner där, för det skulle inte vara kul.

Min lilla Max han är inte såg lik idag han bara sitter rätt upp och ner och bara glor rätt ut utan att säga ett ord, han gör inte ens ifrån sig sina små skrik som han brukar göra så han är inte alls pigg. Det får nog bli en sväng till Vårdcentralen i morgon och kolla upp honom så han inte går och får lunginflamation, mer om det i morgon.

1 kommentar:

  1. Usch då... lille Max! Ja då måste han va sjuk om han inte tjuter till lite ibland! Skulle nog inte känna igen honom om han slutar med det ;-)
    Lycka till imorrn på vc. kram

    SvaraRadera