söndag 10 maj 2009

En helt underbara helg!

Vilken helg det ha varit! Fredagen började med att Frida kommer hit på morgonen med frallor och en stuttsmatta till Barnen. Vi monterar den medans Liam är på dagis och när han kommer hem så blir han helt frälst men han är även lite rädd för den, men efter mycket om och men så kommer han upp på den tillslut sen gick det inte att få ner honom från den.

På kvällen så var det dags för Sexparty, det kom hit några tjejer och det va bara trevligt vi hade riktigt kul, lite vin och snittar. Malin va det som höll i det.

Lördag: Daniel åker till Kalmar på morgonen för att flytta Josse till Växjö. Sen när dom hade hämtat alla möbleran i Kalmar så åkte vi oxå med till Växjö. Fjärde våningen skulle alla möblerna upp till det va en del trappsteg att gå...pust.
På kvällen så va det dags för kalas Sofie och Jörgen hade 25 och 30 årskalas det va toppen, vi började kvällen med en drink till alla hade kommit. Sedan bjöds det på kycklin, potatisgratäng, sallad, tsatsiki, och sås... mycket gott vill jag lova.
Efter maten så bliv det lite småprat med bordskamraterna och Musik av Hazy Dizzy, mycket trevligt, efter det blev det lagindelning och lek, hur kul va inte det. Efter leken så kok kaffe och tårta fram, fyra tårtsorter Mmmmm Min kväll avskutades vid 01.30. En mycket trevlig kväll. Lägger in lite bilder senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar